Ondernemen begint met een droom, een idee, een visie en de passie om te slagen.

Voor startende ondernemers

Gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijk want het starten van een bedrijf is een hele onderneming. Je moet op allerlei terreinen beslissingen nemen. Marketing, commercie, communicatie, organisatie, administratie, om er maar een paar te noemen. Een goed begin is het halve werk, daar pluk je verderop in het ondernemersbestaan de vruchten van.

Geld verdienen is niet het doel, maar het resultaat van succesvol ondernemen. De Twentse Accountants & Adviseurs gaan ervanuit dat je voor de aanvang van je onderneming een gedegen plan hebt gemaakt waarin zaken als marktbewerking, productpositionering, financiële haalbaarheid zijn uitgewerkt. Uiteraard kunnen wij beoordelen of je inderdaad al zover bent. Als dat zo is gaan De Twentse Accountants & Adviseurs graag met jou het avontuur aan!

Met alles wat wij in onze mars hebben zullen De Twentse Accountants & Adviseurs je steunen en adviseren. Niet alleen in de beginperiode van je onderneming, maar ook bij alles wat later op je pad kan komen. Denk bijvoorbeeld aan je personeelsbeleid, juridische kwesties, je pensioenvoorziening en de overdracht van je onderneming: De Twentse Accountants & Adviseurs helpen je tijdens je hele (ondernemers)leven op elk gebied vooruit!


Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Dislcaimer | #wijleverenmooiwerk